Iskustva klijenata

U Dejan SEO ponosni smo na vrhunsku uslugu koju pružamo svojim klijentima. Pogledajte što su rekli o nama:

Zachary Rook
Your Local Movers

Richard Eastes
VroomVroomVroom

Sada imamo 15 glavnih ključnih riječi na prve tri pozicije tražilice. Imali smo rekordan početak godine zahvaljujući inicijalnom poticaju.

Ben Cooper
Club Coops

Ono što izdvaja Dejan SEO od ostalih tvrtki za SEO optimizaciju je transparentnost, profesionalnost i rezultati.

“Već u prva dva mjeseca suradnje sa Dejan SEO, promet nam se povećao za 100% i imali smo jedan od najvećih porasta prihoda. Što je još važnije, Dejan SEO cijeli projekt vodi preko programa Basecamp, gdje uvijek mogu provjeriti da se ne rade nikakvi mutni poslovi. To što u svakom trenutku mogu provjeriti i uvjeriti se da posao SEO optimizacije provodi po Google-ovim smjernicama za kvalitetu vrlo mi je važno, kako bih održao rast prometa i izbjegao rizik dospijevanja na crnu listu, kao rezultat agresivne SEO kampanje. Ovaj nivo transparentnosti i profesionalizma je nešto što nisam pronašao u ostalim SEO tvrtkama. Mi želimo igrati po pravilima Google-a a Dejan SEO ne ide prečacima.”

Ming Malaykham – CIO
Costume Collection

Angažiranje Dejan SEO-a do dan danas je jedna od najboljih marketinški orijentiranih odluka koje sam donio.

“Moja tvrtka bilježi primjetan pozitivni rast prometa na Internetu i rast pozicije na tražilicama (dvije ključne riječi na drugom su mjestu) od kad smo započeli s optimizacijom. Tim koji je dodijeljen mojoj stranici nastavlja pokazivati izvrsnu komunikativnost i znanje, ne samo u link buildingu, nego i u optimizaciji vanjskih elemenata stranice.”

“Imam izvrsno iskustvo sa Dejanom, svakako bih ga preporučio svakome tko želi kvalitetnu optimizaciju internetskih stranica”

Ricky Price
High-Tech Battery Solutions

Poboljšano pozicioniranje i dobra komunikacija

“Ovo je druga godina kako radimo sa Dejan SEO, i moram reći da smo vrlo zadovoljni sa dostignućima i trudom njihovog tima. Promet na Internetu nam se primjetno povećao od posljednjeg projekta. Pozicioniranje se također popravilo – kroz nekoliko dana, sa druge stranice, dospjeli smo na najbolja tri rezultata. Tim je od velike pomoći i omogućava laku i brzu komunikaciju što se tiče pitanja, sugestija i zahtjeva. Svakako preporučujem i veselim se nastavku suradnje sa Dejanom na novim projektima.”

Patricia Prates
Ticketbis

Preporučio bih Dejan SEO – kako malim, tek otvorenim tvrtkama, tako i velikim organizacijama.

“Isprobao sam oko pet SEO tvrtki i većina me razočarala. Dejan SEO nije. Iako smo tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem auta u Australiji, angažirali smo Dejana kako bi nam pomogao da poboljšamo optimizaciju za stranice iz SAD-a i Velike Britanije. Oni su omogućili izradu poveznica na stranicama tematski vezanim uz aute i putovanja, i ponudili nam pomoć da prođemo kroz, pomalo zastrašujuće, Google panda ažuriranje. Ne samo da su pomogli podizanju popularnosti naših međunarodnih sestrinskuh tvrtki, nego su neplanirano dali našoj tvrtki, “Australian car hire”, bolje pozicioniranje i podizanje popularnosti. Kad tome dodamo odlične, prilagodljive cijene, preporučio bih Dejan SEO – kako malim, tek otvorenim tvrtkama, tako i velikim organizacijama. Ako još uvijek dvojite, preporučam da pročitate službeni blog njihove tvrtke ili moj intervju o njima. Osobno ću vas uvjeriti.”

Richard Eastes
VroomVroomVroom

Ne mogu ih dovoljno nahvaliti

“U kratkom vremenu koliko surađujemo sa Dejan SEO, rezultati koje smo postigli su nevjerovatni. Vrlo profesionalna organizacija i sasvim sigurno ćemo koristiti njihove usluge i dalje. Najtoplije vam preporučujem Dejan SEO.”

Guy Harden
Whimsical Cakehouse

Dejan SEO nam je pomogao da povećamo pozicioniranje i promet na Internetu.

“Radili smo sa mnogim takozvanim “SEO stručnjacima”, ali nikad nismo postigli željene rezultate. Čuli smo za Dejan SEO i nakon što smo shvatili da im je središnjica u blizini naše tvrtke, odlučili smo im pružiti priliku. Dejan je bio vrlo susretljiv i pružio nam odlične savjete, vezane uz optimizaciju. Nakon kratke suradnje, počeli su se pojavljivati rezultati koje smo priželjkivali. Dejan SEO nam je pomogao podignuti poziciju i promet na Internetu za Discovery Car Hire, Discovery Campervan Hire (Australija) i Discovery Campervan Hire (Novi Zeland). Hvala ti, Dejane!”

Scott Walton
http://www.discovery-carhire.com.au
http://www.discovery-campervans.com.au
http://www.discovery-carhire.co.nz

Dejan postavlja realna očekivanja i uvijek ih realizira

“Radili smo sa svim tvrtkama za SEO optimizaciju koje smo pronašli na Google-u upisujući riječ SEO. Dejan SEO nije samo profesionalna i pristupačna tvrtka za optimizaciju, nego pokazuje i izvrsne rezultate. Ostale tvrtke za optimizaciju obećavaju svašta, ne realiziraju ništa. Dejan postavlja realna očekivanja i uvijek ih realizira. Hvala ti, Dejane!”

Dr Joseph Ajaka
http://www.cosmosclinic.com.au

Impresioniran sam rezultatima koje ste postigli

“Impresioniran sam rezultatima koje ste postigli. Prije nego što smo postali klijenti Dejan SEO-a, bili smo na 17. stranici Google tražilice. Sada smo na prvoj stranici, drugi rezultat. To je izvanredan uspjeh, ako uzmete u obzir da je na prvom mjestu Wikipedija. Javeed i Dejan imaju tim koji nam je puno pomogao u svim našim poslovima. Hvala, još jednom.”

Luke White
BizVal

Odlična usluga, nevjerojatna komunikacija

“Koristimo usluge Dejan SEO-a tek četiri tjedna. Već sad primjećujemo odlične rezultate. Naša tvrtka je mala i moramo se pouzdati u financijski isplativ marketing i oglašavanje. Dejan SEO se pokazao odličnim rješenjem za nas. Kada smo zatražili njihove usluge, bojali smo se da komunikacija neće biti dobra, jer su puno veća tvrtka od nas. Na sreću, bili smo u krivu, jer oni su uvijek bili ažurni i precizni u komunikaciji, bez obzira radi li se o dopisivanju mailovima ili telefonskim razgovorima. Svakako bih ih preporučio prijateljima i obitelji (ali nikad konkurentima)”

Borko Knezevic – Direktor
Home IT and Entertainment – Home Theatre, TV Wall Mounting, Projector and Audio Visual Specialists in Melbourne

Podržavaju i pomažu

“Ne možemo dovoljno nahvaliti Dejan SEO. Obavljaju izvrstan posao radeći sa našom stranicom. Redovito nas obavještavaju o statusu stranice. Osobno sam surađivao sa Javeedom, koji je bio vrlo susretljiv i pomogao mi sa svakim upitom koji sam imao. Six Star Limousines trenutno su pozicionirani na prvom mjestu za ključnu riječ “Limo Hire Melbourne”, što nam je nemjerljivo pomoglo u posjećenosti naše stranice i dobivamo puno više upita vezanih za posao.”

Bernie Menay – CEO
Six Star Limousines – Australia’s No.1 Luxury Limousine Service

Odličan povratak uloženog novca

“Nakon nekih razočaravajućih iskustava sa drugim SEO tvrtkama, presretni smo što smo pronašli Dejan SEO – oni su preobratili našu vidljivost na Internetu brže nego što smo očekivali, po vrlo razumnoj cijeni – odličan povrat uloženog novca.”

Matt Dening – Managing Director
Hokkaido Tracks Management and Holidays

Povećan posao na Internetu

“Koristim usluge Dejan SEO nekoliko godina, i puno su mi pomogli u širenju posla na Internetu. Oni su pažljivo saslušali naše potrebe, što nam je omogućilo da dobijemo fokusiran i poboljšan Internet marketing. Preporučio bih ih svima koji žele povećati svoj potencijal na Internetu.”

Libby Hunter – Izvršni direktor
Chillout Resorts Pty Ltd