SEO Paketi

Početni SEO paket
975 HRKMjesečno (PDV nije uračunat)
Standardni SEO paket
1999 HRKMjesečno (PDV nije uračunat)
Napredni SEO paket
2999 HRKMjesečno (PDV nije uračunat)

Svaka SEO kampanja je drugačija i posebna na svoj način, ali ipak postoje određeni pokazatelji koji pokazuju koliko je konkurentna određena industrija, određeni set ključnih riječi i određena web stranica. Kontaktirajte nas odmah za besplatnu inicijalnu SEO analizu, i budite uvjereni kako ćemo Vam ponuditi optimalan paket naših SEO usluga.

  • SEO strategija
  • Programiranje
  • Link building
  • Dugoročna optimizacija
  • Sigurnost
  • Partneri i iza SEO-a

Istraživanje ključnih riječi i strategija

krijeciSvaka dobra SEO kampanja započinje istraživanjem ključnih riječi. Ukoliko započnete bez istraživanja ključnih riječi ili sa površnom istragom, ozbiljno riskirate baziranje cijele SEO strategije na pretpostavkama. To može voditi manje vrijednim rezultatima te slabijim izvedbama i u konačnici koštati Vas puno ne produktivnog vremena i novaca. Naravno, jednom kada otkrijemo koji su nam ciljevi slijedi razvoj SEO strategije.

Na primjer: Ukoliko naše istraživanje pokaže da samo 1% korisnika Vaših usluga koriste društvene mreže naše ćemo sate usmjeriti prema produktivnijim aktivnostima.

Suradnja sa Vašim programerom

dizajnerVaš programer će možda pročitati SEO smjernice, ali ih neće u potpunosti razumjeti ili iskoristiti dostavljene informacije. Ovo se često događa uslijed ne razumijevanja Vaših proizvoda i prirode ciljanog tržišta. Mi surađujemo sa Vašim programerom u cilju dobivanja maksimalnih izvedbi Vaših stranica. 

Dugoročna optimizacija

dugorocni SEODejan SEO ima pristup profesionalnim alatima koji nam pokazuju kako posjetitelji Vaših stranica koriste Vaše stranice. Nije sve uvijek u dobivanju posjeta. Jednom kad posjetitelji dođu na Vašu stranicu treba razmisliti o upotrebljivosti i konverziji, kao i poboljšanju korisničkog iskustva korisnika. Jedan od najpoznatijih alata kojeg webmasteri koriste jeste Google Analytics koji je odličan u praćenju konverzija i ciljeva. 

Sigurnost

SEO igra je žestoka. Jednom kada dođete na prvu stranicu rezultata tražilica suočit ćete se sa kontinuiranim nadzorom konkurenata i timova za kvalitetu tražilice koji se moraju uvjeriti da ste tamo došli poštenim putem, koristeći samo etičke metode optimizacije za tražilice.

White hat praksa Dejan SEO radi u skladu sa SEO smjernicama i Google uputama te na lagan način prepoznaje potencijalne rizike koji su možda slučajno nastali u vrijeme prošlih SEO aktivnosti. Jednom kada tražilica kazni Vaše stranice može proći dosta vremena do “izlaska iz kazne”, a što naravno, dovodi do smanjenja posjeta i prodaje.

Partneri i iza SEO-a

Budite uvjereni kako ćete primiti profesionalnu uslugu od ljudi koji razumiju Vaše proizvode i usluge te uvijek traže način za unaprijeđenjem Vašeg poslovanja i iza SEO-a. 

Često postavljana pitanja

P: Koliko ključnih riječi mogu odabrati?
O: Neograničen broj. Koliko god je potrebno za postizanjem posjeta i prodaje.

P: Trenutno je na tržištu puno tvrtki koje nude SEO usluge, po čemu ste Vi bolji?
O: Od konkurenata nas izdvajaju naše inovativne ideje, te pošten pristup svakom klijentu. Od nas ćete uvijek dobiti etički korektan savjet.

P: Kako definirate mjesečnu cijenu?
O: Cijena ovisi o broju sati potrebnih za mjesečne aktivnosti i link building.

P: Postoji li naknada za početak suradnje?
O: Ne.

P: Koliko to sve traje?
O: Uređenje projekta traje tjedan dana. Izrada poveznica (link building) nikad ne prestaje.

P: Kada mogu očekivati rezultate?
O: Ovisno o Vašoj industriji, učinak SEO optimizacije će se početi primjećivati nakon nekoliko tjedana.

P: Što ćete točno raditi?
O: Naš rad je transparentan, siguran i unutar SEO smjernica. U svako vrijeme smo dostupni za sva pitanja. A mjesečno izvješće će Vam pokazati što smo točno radili, te postoji li napredak.

Pametniji izbor

  • Više vrijednosti za Vaš novac. Bez ugovora. Bez naknadi za početak suradnje.
  • Održavanje dobrih položaja zauvijek sa našom dugoročnom uslugom.

Započnite danas

Nazovite nas na 095 44 23 444 ili kontaktirajte ovdje.

[gravityform id=9 name=Narudžba Form ajax=true]
[gravityform id=10 name=Narudžba Form ajax=true]
[gravityform id=11 name=Narudžba Form ajax=true]
[gravityform id=12 name=Narudžba Form ajax=true]